Some Alt Text
Some Alt Text

Вашата незабравима почивка!!!

 

Синеморец Апартаменти "Алекс"

Some Alt Text
Some Alt Text

Апартаментът се намира на 3 етаж с площ от 50кв.м. Състои се от хол с кухненски бокс, отделна спалня с излаз към тераса , баня и тоалетна и тераса с невероятна гледка към морето!!!! Холът разполага с разтегателен диван за още двама души. Кухнята разполага с два котлона, абсорбатор, хладилник, ел.кана за гореща вода и всичко необходимо зо готвене и хранене.В апартамента има телевизор с кабелна телевизия, Wi-Fi,климатик. На терасата-маса и столове. Шезлонг на басеина-безплатен. Разполагаме с външен асансьор за Ваше улеснение .Общ брой за настаняване-4 души.

Some Alt Text

Апартаментът се намира на 2 етаж с площ от 53 кв.м. Състои се от хол с кухненски бокс, отделна спалня , излаз към тераса с невероятна гледка към морето!! Холът е голям и просторен с разтегателен диван за още двама души, с възможност за още двама. Кухненският бокс разполага с два котлона ,абсорбатор, хладилник и всичко необходимо за готвене и хранене .Два климатика, два телевизора,Wi-Fi, кабелна .Шезлонг на басеина-безплатно. Общ брой за настаняване-4-6 души.

Студиото се намира на приземен етаж, с директен излаз на двора и басейна с площ от 40 кв.м. Разполага с голяма спалня и разтегателен диван за още двама души. Директен излаз на двора, където можете да се наслаждавате на хубавата сянка на асмите. Кухненският бокс разполага с два котлона, голяма вградена фурна, пералня, абсобатор, хладилник и всичко необходимо за готвене и хронене .Климатик, TV,кабелна, Wi-Fi. Шезлонг на басейна-безплатен. Общ брой за настаняване-4 души.

 

Апартамент 26

 

Апартамент 19

 

Студио С4